Over MIBEX

MIBEX is opgericht door Michiel Bakker. Sinds 2008 is MIBEX fulltime met explosieveiligheid bezig en hebben wij ons volledig toegelegd op betreffende wet- en regelgeving. Als specialist op het gebied van ATEX en IECEx kan MIBEX fabrikanten en eindgebruikers begeleiden bij het voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van explosieveiligheid.

Via een groot netwerk werkt MIBEX veel samen met collega adviseurs met ieder hun eigen specialisme zodat altijd een totaaloplossing voor de klant geboden kan worden. Flexibiliteit, korte lijnen en open communicatie zijn hierbij belangrijk.

Door ervaring in productkeuringen bij KEMA Quality (tegenwoordig DEKRA Certification) en goede contacten met deze en andere notified bodies, diepgaande kennis over wet- en regelgeving en bovenal de technische eisen, bent u bij MIBEX aan het juiste adres voor advies en begeleiding bij de ontwikkeling en toepassing van uw explosieveilige apparatuur (zowel elektrisch als mechanisch).

Door inspecties, audits en trainingen bij eindgebruikers is veel praktijkervaring aanwezig over de explosierisico's en bijbehorende maatregelen in het veld. Een goede vertaling van de theorie naar de praktijk is hierbij de kunst.

Door deelname aan de Nederlandse Normencommissie voor Explosieveiligheid NEC31 is MIBEX actief betrokken bij de ontwikkeling van ATEX en IECEx normen en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van explosieveiligheid.

Meer weten?

Wilt u meer informatie, of heeft u opmerkingen, vul dan hiernaast uw gegevens in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.